Alumínium redőny

Alumínium redőny

2016. január 01. - alumínium redőny

 

Az Euroland Kft. mint a magyar árnyékolástechnika egyik meghatározó alakja, elkötelezettként jelenik meg az Árnyékolástechnika oktatása, népszerűsítése terén is.  

Az alumínium redőny, néperű nevén aluredőny az 1990-s évek elején jött divatba. Az ekkor még nagy népszerűségnek örvendő faredőny és műanyagredő
ny kezdte kimutatni gyengeségeit. A faredőny a rendszeres karbantartási és festési igénye, a műanyag redőny pedig az UV állóság wp_20130322_011_nemlatszik-lefuto_cr.jpghiányosságai  miatt veszített népszerűségéből. Mindkét hátrányra az alumínium redőny adta a megfelelő választ.

Az alumínium redőnyök könnyűek, nem korhadnak és korrodálnak, de az UV sugárzás sem tesz bennük kárt. Az új anyagok új beépítési technikákat hoztak létre. Itt a mellékelt alu-redőnyünk fotóján, melyet intelligens redőnynek nevezünk, a falba, illetve a szigetelésbe van rejtve a redőny tok és a redőny palást. Természetesen a redőnyeink motorral működnek és távirányítóval vezéreltek.

Az itt megemlített megoldások az Euroland Kft.  Az alumínium redőnyről még részletesen olvashat az aluminum-redony.eu weboldalunkon.